Bajčetić godinu dana bez fudbala u Premijer ligi

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 11:42

Bajčetić godinu dana bez fudbala u Premijer ligi

Španski fudbaler Stefan Bajčetić već godinu dana nije kročio na teren zbog povrede.

Poslednju utakmicu u Premijer ligi odigrao je 11. marta 2023. godine, a bio je velika senzacija prošle sezone.

Sa 17 godina, 10 meseci i pet dana postao je najmlađi stranac koji je debitovao u Premijer ligi, a samo 17 dana kasnije debitovao je i protiv Ajaksa u Ligi šampiona.

Svestrani vezista, rođen u Španiji, a poreklom iz Srbije, sin bivšeg fudbalera Srđana Bajčetića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je debitovao za Liverpul prethodne sezone..

Ipak, posle 19 utakmica i jednog gola u prvom timu Liverpula, Bajčetić je doživeo povredu, koja mu je "zatvorila" prvu sezonu Premijer ligi.

Vratio se na teren ove sezone, u septembru odigrao 61 minut protiv LASK-a iz Linca, 11 minuta u Liga Kupu u duelu sa Lesterom i to je sve od fudbala za njega, ukupno 72 minuta, ni cela utakmica.

Njegovu povredu povezuju sa rastom, što je uobičajena među mladim igračima.

Liverpul ne želi da rizikuje, već je cilj da se fudbaler oporavi maksimalno. Ima samo 19 godina tako da nema žurbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.