Bafglin optužen

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bafglin optužen

Tužilac u Mineapolisu odlučio je da podigne optužnicu protiv korpulentnog beka Vinipeg Džetsa i selekcije SAD Dastina Bafglina. Naime, tokom rutinske kontrole 31. avgusta na jezeru Minetonka u blizini Mineapolisa, policijska patrola zaustavila je čamac na kom su bila ugašena svetla za navigaciju. Čamcem je upravljao Bafglin, koji je prema svedočenju policajca iz patrole, zakrvavljenih očiju govorio nepovezano, jedva stajao na nogama i zaudarao na alkohol, što je patrolu navelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da traži test na zabranjena sredstva. Bafglin je to odbio i prenoćio u zatvoru, tvrdeći da je sve posledica leka, koje uzima za relaksaciju mišića, ne želeći da kaže njegov naziv.
Posle noći provedene u zatvoru i trežnjenja, Bafglin je oslobođen, a epilog ovog događaja mogao bi da bude poznat 21. oktobra posle prvog saslušanja. Zbog slične situacije, vožnje u alkoholisanom stanju, iskusni golman Nikolaj Habibulin letos je po 15 dana bio u zatvoru i kućnom pritvoru.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.