Bačkin pirov prvenac, Spartak je gazda Vojvodine

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačkin pirov prvenac, Spartak je gazda Vojvodine

Golubovi na Karađorđu savladali novajliju u eliti –3:1

Delovalo je posle prvog kola i remija sa Partizanom da bi Bačka mogla da predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige. Ipak, čini se da tim Spasoja Jelačića još nije prošao period inicijacije na elitu. Dakle, remi sa Partizanom, pa onda poraz do poraza.

Četvrti neuspeh u nizu usledio je večeras, pošto je na novosadskom Karađorđu Spartak bio bolji – 3:1. Malo utehu Bačkoj može >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da predstavlja činjenica da su postigli prvi gol u eliti. Ipak, to je pirov prvenac.

Subotičane su do trećeg trijumfa u sezoni nosile stare superligaške kajle – Vladimir Torbica i nekadašnji napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski. Pomenuti tandem je za 14 minuta doneo veliku prednost Subotičanima.

Istorijski pogodak za Bačku delo je Gajića. Možda je mogao domaćin do boda i pozitivnog rezultata, ali je mladi Klisura bespotrebno pocrveneo. To je olakšalo posao gostima koji su preko Makarića u 88.minutu stavili tačku na još jedan superligaški trijumf – 3:1.

SUPERLIGA 5.KOLO

Subota

Bačka – Spartak 1:2 (0:2)

/Galić 61 – Mudrinski 21, Torbica 35/

Nedelja

17.00 Partizan – Čukarički

19.00 Radnički (N) – Crvena zvezda

20.00 Mladost (L) – Napredak

20.00 Voždovac – Metalac

20.00 Radnik – Borac

 20.00 Novi Pazar – Rad

20.00 Vojvodina – Javor

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.