Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 19:51

Bačka napravila odlučujući korak ka Superligi, Pazarci kiksirali

Radnički iz Pirota bolji u komšijskom derbiju – 1:0

Ne mogu još da toče šampanjac u Bačkoj Palanci, ali danas su napravili veliki korak ka konačnom plasmanu u Superligi. Tačnije, povratku u elitni rang...

Bačka je do drugog mesta na tabeli stigla sigurnim trijumfom na gostovanju u Zemunu. Nije bilo neizvesnosti na stadionu u Gornjojn Varoši. Sve je prošlo kao po loju za tim Bačke.

Gosti su poveli iz penala, preko Krste Đorđevića u 15. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Samo četiri minuta kasnije Aleksandar Križan je dobio crveni karton. Jasno je bilo da će se Zemunci, posle katastrofalnog starta, teško izvuči. Tačka je stavljena u 74. minutu.

Mali kiks napravio je Novi Pazar. Ekipa za koju se priča da će administrativnim putem stići do elite, remizirala je na svom bunjištu protiv Radničkog iz Kragujevca (1:1). Domaćinu nije pomoglo ni vođstvo iz penala. Kragujevčani su izjednačili sredinom drugog poluvremena.

Piroćanci su slavili u malom komšijskom derbiju protiv Dinama iz Vranja (1:0).

PRVA LIGA SRBIJE - 29. KOLO

Subota

Kabel - Smederevo 0:1 (0:1)

Grafičar - Metalac 2:1 (2:0)

Budućnost Dobanovci - Sinđelić 2:0 (0:0)

Nedelja

Radnički Pirot - Dinamo 1:0 (1:0)

Zemun - Bačka 0:2 (0:1)

Novi Pazar - Radnički Kragujevac 1:1 (0:0)

Trajal - Žarkovo 0:0

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.