Bač: Prevoz za učenike i studente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bač: Prevoz za učenike i studente

Učenici i studenti sa područja opštine Bač, koji se školuju u Novom Sadu i Somboru, od danas prevoz do kuće za vikend više neće morati da plaćaju. Besplatan autobuski prevoz, koji je obezbedila opština Bač, biće organizovan i nedeljom u popodnevnim satima, kako bi se đaci i studenti vratili u grad u kom se školuju.

Učenicima i studentima, ove besplatne autobuske linije mnogo znače.

"Mi smo prošle godine kupovinom autobusa, obezbedili besplatan prevoz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učenicima osnovnih i srednjih škola, ne samo na teritoriji opštine Bač, nego i đacima koji putuju u Odžake i Bačku Palanku. Od danas smo krenuli sa prevozom učenika i studenata do Novog Sada i Sombora. Cilj je da olakšamo roditeljima, da te pare, koje bi dali za autobuske karte, usmere na neku drugu stranu", rekao je za RTV Dragan Stašević, predsednik opštine Bač.

Stašević je najavio da će do kraja godine, biti uvedena i besplatna autobuska linija do Bača, za penzionere iz Bačkog Novog Sela, Plavne, Vajske i Bođana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.