Babunski do leta 2018!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babunski do leta 2018!

Makedonski vezista i zvanično zadužio crveno-belu opremu Zvezde

Čekao se samo potpis, a sada je i on stigao. David Babunski je i zvanično postao fudbaler Crvene zvezde, pošto je potpisao ugovor do leta 2018. godine!

"Veoma sam zadovoljan što je sve uspešno okončano. Od danas sam igrač Crvene zvezde i sada mi sledi dokazivanje i vredan rad kako bih se nametnuo treneru. Verujem da ću uživati tokom boravka u Beogradu i Crvenoj zvezdi, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << verujem i da će svi navijači Crvene zvezde biti zadovoljni mojim zalaganjem i mojim partijama", bile su prve impresije 21-godišnjeg fudbalera, koji je u Beograd stigao iz B tima Barselone.

Uz svoje ime već ima i šest nastupa za seniorsku reprezentaciju Makedonije.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.