Babović potpisao za Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2010, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović potpisao za Partizan

Vezni fudbaler Stefan Babović potpisao je dvogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom.

Babović (23) je prešao u redove kluba iz Humske kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa francuskim Nantom. Finansijski detalji nisu saopšteni.

Babović je istakao da će zvaničan ugovor sa "crno-belima" da potpiše u ponedeljak, 17. avgusta, pošto stigne sertifikat iz Francuske.

''Očekujemo još da stigne sertifikat iz Francuske i moći ću da budem prijavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u UEFA za mečeve sa Anderlehtom. To je moja velika želja. Znam kakav je osećaj posle osvajanja titule sa Partizanom, ali je ostao žal što nisam dao sve klubu koji volim. Red je da se sada odužim Partizanu'', rekao je Babović.

On je ponikao u Partizanu za koji je igrao do 2006. godine. On je potom nastupao za OFK Beograd i Nant, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Fejenordu.

Babović je već nekoliko nedelja trenirao sa igračima Partizana, a nastupio je za "crno-bele" na prijateljskom meču protiv PAOK-a (0:1), koji je odigran 8. avgusta u Solunu.

Za Partizan je od 2004. do 2006. godine odigrao četiri meča u Superligi Srbije i postigao četiri gola. Za A reprezentaciju Srbije nastupio je na četiri meča.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Babović ozvaničio povratak u Partizan

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2010, 17:33

Kako je i najavljeno prethodnih dana, Stefan Babović je u ponedeljak potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.