Izvor: Blic, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović među šest najboljih

Babović među šest najboljih

Italijanski sportski list 'Tutosport' objavio je listu od šest talentovanih igrača koji bi mogli uskoro postati najveće zvezde svetskog fudbala, a među njima se našao i Stefan Babović, vezista OFK Beograda.

U izboru italijanskog lista učestvovali su novinari i stručnjaci, a 20-godišnjeg Babovića uporedili su sa kapitenom srpske reprezentacije i fudbalerom Intera Dejanom Stankovićem, koji je već devet godina zvezda Kalča. 'Tutosport' >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na svoju listu uvrstio i Brazilce Kerlona Moura Souzu iz Kruzeira i Aleksandrea Rodrigeza da Silvu iz Internasionala, zatim Barseloninog Meksikanca Đovanija dos Santosa, holandskog golmana Tima Krula iz Njukasla i Velšanina Gereta Bejla, koji igra za Sautempton.

Babović je pažnju stranih medija privukao odličnom igrom u pobedi mlade reprezentacije nad Šveđanima od 5:0 u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, kada je bio dvostruki strelac. Pre toga ostavio je sjajan utisak na turniru za mlađe kategorije u Vijaređu, kada je u dresu Partizana našao mesto u idealnom timu tog takmičenja.

T. Dragojević

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.