Babović: Pobeda za Srbe iz Krajine

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović: Pobeda za Srbe iz Krajine

Kapiten Partizana Stefan Babović posvetio je pobedu crno-belih protiv Steaue Srbima iz Krajine stradalima u Oluji.

Partizan je u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona pobedio rumunski tim sa 4:2 i tako se sa ukupnih 5:3 plasirao u plej-of.

„Ovu pobedu posvećujemo svim Srbima iz Krajine. To je bila naša dodatna motivacvija. Neki slave taj dan, za nas je to možda i najgori dan u istoriji“, rekao je Babović za RTS posle meča.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ovo je pobeda za Srbe iz Krajine"

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2015

Crno-beli slave prolazak u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali kapiten kluba iz Humske Stefan Babović, u ovom radosnom trenutku za one kojima srce kuca za crno-bele boje, setio se tužnog dana, setio se Srba iz Krajine, koji su pre 20 godina prognani i ubijeni u zločinačkoj hrvatskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Babović: Pobeda za sve Srbe iz Krajine

Izvor: RTS, 06.Avg.2015, 04:05

Fudbaler Partizana Stefan Babović posvetio je pobedu u kvlafikacijama za Ligu šampiona protiv Steaue Srbima iz Krajine, koji su proterani u hrvatskoj akciji "Oluja" . ."Utakmica je bila luda, sa mnogo, mnogo emocija. Ovo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.