Izvor: B92, 10.Jul.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović: Mogu samo u veći klub

Fudbaler Partizana Stefan Babović kaže da je njegov ostanak u Beogradu izvestan jer nije bilo ponude od kluba koji je veći od Partizana.

"Moj odlazak iz Humske nije izvestan kao što se i meni činilo do skoro. Igram u klubu koji volim najviše na svetu i da bih promenio sredinu potrebno je i da finansijski i fudbalski dobro prođem. Mogu da odem samo u veći klub od Partizana, a takve ponude još nije bilo", rekao je Babović za "Sport".

Kod trenera Vladimira Vermezovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Babović prvi put igra na poziciji zadnjeg veznog.

"Nekako sam se srodio sa tim mestom u timu. Sigurno je da adaptacija na to mesto ne bi bila bezbolna da ispred sebe nemam igrača koji može da zadrži loptu, koji je jak na njoj. Takvi su i Saša Ilić i Zvonimir Vukić, pa je i meni lakše. Uz to, odgovara mi što imamo napadača poput Stefana Šćepovića koji stalno traži loptu u prostor".

"Očekujem šestu uzastopnu titulu"

Babović očekuje da Partizan ove sezone zabeleži bolje rezultate u odnosu na prethodnu godinu.

"Prošlogodišnje iskustvo je stvarno bilo loše. Meni posebno zbog glupog crvenog kartona u Genku. Mislim da je ove sezone red da odigramo značajnu ulogu i napravimo iskorak. Uvek valja biti oprezan u fudbalu, ali moram da kažem da nam je sada žreb dodelio protivnika protiv koga smo apsolutni favoriti i moramo da prođemo dalje, oko toga nema priče".

Ukoliko Partizan osvoji šestu titulu prvaka Srbije u nizu izjednačiće se po broju titulu sa Crvenom zvezdom - 25.

"To mi je, verujte, ogroman motiv. Koliko pratim po internetu Zvezda ima dosta problema u poslednje vreme, a naša želja i voljni momenat su na najvišem stepenu. Očekujem normalno da se narednog leta radujemo šestoj uzastopnoj tituli."
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.