Babić: Spremni smo za revanš u Slovačkoj

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Spremni smo za revanš u Slovačkoj

Zvezdin štoper fokusiran na meč protiv Spartaka iz Trnave

Visoki Banjalučanin skromno je prihvatio konstataciju da je njegov pogodak na večerašnjem meču bio bitna karika u lancu pobede nad "evropskim" rivalom.

"Postigao sam gol u 93. minutu, pri rezultatu 2:0, tako da mu ne bih pridavao mnogo značaja. Imao sam šansu i pre pogotka. Uputio sam šut glavom, ali nisam uspeo da ga realizujem. Bilo je dovoljno i tih 2:0. Najbitnije je da smo osvojili nova tri boda i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odmorili nosioce tima pred meč u utorak."

74' Babić je „tukao” glavom sa šest metara posle centaršuta Melega, na visini zadatka bio je golman Spartaka #fkcz #czvspa

93' GOOOL! Tačku na ovu utakmicu stavlja Srđan Babić koji glavom trese mrežu! Kraj utakmice! 4/4 Crvene zvezde u Superligi! Crvena zvezda - Spartak 3:0 #fkcz #czvspa

Fokus je, odmah nakon utakmice, prebačen sa srpskog na slovački Spartak.

"Više smo se fokusirali na revanš u Trnavi, nego na večerašnji meč. Imali smo dovoljno vremena da se dobro pripremimo i za taj duel. Nadam se da će sve biti u najboljem redu", zaključio je Babić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.