Babić: Pobeda u pravom trenutku

Izvor: B92, 24.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: "Pobeda u pravom trenutku"

Trener OFK Beograda Branko Babić rekao je posle pobede nad novosadskom Vojvodinom sa 1:0 da je trijumf došao u pravom trenutku za njegovu ekipu.

"Odigrali smo dobru partiju u kojoj je svaki pojedinac ispoštovao dogovor iz svlačionice, a pobeda je kruna toga. Pobeda protiv Vojvodine je došla u pravom trenutku, obzirom na raspored kakav smo imali do sada", rekao je Babić posle meča u Beogradu.

Jedini gol na meču postigao je napadač Amer Osmanagić u 63. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a trener ’romantičara’ je istakao da je pogodak potvrda njegovog dobrog rada na treninzima prošle nedelje.

Naglasio bih odličan povratak Osmanagića koji je dobro trenirao prethodne nedelje i nametnuo se za dres OFK Beograda. Gol koji je postigao je sama potvrda toga", zaključio je Babić.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da su tri utakmice u kratkom vremenskom periodu ostavile traga.

Odigrali smo za pet dana tri utakmice, što je definitivno ostavilo traga. Nije opravdanje za slab rezultat, ali sigurno da nema opravdanja za slabiju igru. OFK je odigrao odličan meč", rekao je Vukićević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.