Babel dobio otkaz, neredi posle meča Štutgart - Bohum

Izvor: Blic, Beta, 06.Dec.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babel dobio otkaz, neredi posle meča Štutgart - Bohum

Uprava Štutgarta je otpustila trenera Markusa Babela posle serije razočaravajućih rezultata i sinoćnih protesta nezadovoljnih navijača i nereda oko stadiona u kojima je bilo i povređenih. Babelov naslednik je Kristijan Gros, bivši trener Bazela.



Dva policajca su završila u bolnici sinoć, kada su navijači Štutgarta, nezadovoljni nerešenim rezultatom utakmice protiv Bohuma (1:1), krenuli da napadnu sedište kluba. Posle nereda privedene su tri osobe, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je list.

Posle osme utakmice bez pobede Štutgarta, oko 2.000 navijača se okupilo ispred sedišta kluba i glasno tražilo ostavku predsednika i trenera kluba Markusa Babela.

Navijači su počeli u većem broju da se okupljaju, potom su pokušali da silom uđu u klub. Policija je rasterala navijače uz pomoć suzavca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.