BURA NAKON ZVEZDINOG MEČA: Nadam se da će istina izaći na videlo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 23:26

BURA NAKON ZVEZDINOG MEČA: "Nadam se da će istina izaći na videlo!"

Tesan trijumf beograđana u Čačku...

Nakon što je Crvena zvezda slavila trijumf u Čačku rezultatom 87:82, trener Borca Dejan Mijatović imao je šta da kaže na konferenciji za medije.

Popularni "Džoli" najpre je pričao o samoj igri i segmentima u kojima je beogradski tim uspeo da izvojeva pobedu kraj Morave.

- Čestitke Zvezdi na pobedi i čestitke mojim momcima koji su ostavljali srce na parketu, zaista su izgarali i dali sve od sebe. Igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde koji je evroligaški tim, uspeti da ih nadskočimo, da u kontranapadu imamo 15 poena naspram njihovih 9... Imali smo kontrolu nekih bitnih i važnih segmenata igre koje nismo imali u ranijim utakmicama sa Crvenom zvezdom tako da smo uspeli da se nosimo. Na kraju ta duža klupa i rotacija i kvalitet su došli do izražaja - rekao je Mijatović.

Potom je izrazio veliko poštovanje i zahvalnost publici u Čačku, koja je aplauzima pozdravila igrače oba tima, bez ijednog ružnog gesta.

- Čestitke velike čačanskoj publici koja je pokazala takvu širinu da je najbolja publika sigurno na ovim prostorima,. Pozdraviti aplauzima oba tima, navijati za sopstveni tim tako, bez vređanja protivničkog tima, bez zvižduka, to može samo publika koja preko 30 godina gleda najkvalitetniju košarku. Sa time sam ponosan na moje Čačane

Na kraju je poslao jaku poruku, uoči poslednjeg kola i utakmice Borca protiv Budućnosti u Podgorici. Čačani će morati da pobede, ako žele da se izbore za opstanak u konkurenciji MZT-a i Mornara.

- Okrećemo se utakmici u Podgorici, ostalo je još 40 minuta. Ne znam šta bih rekao o ovim dešavanjima okolo vezano u zadnja tri-četiri kola. Nadam se da će istina izaći na videlo kad bude ovo sve prošlo. Još jednom čestitke mojim momcima na svemu što su pružili jer je psihološki bilo teško da odigraju ovu utakmicu zbog svega što se dešava. Eto, toliko - zaključio je Dejan "Džoli" Mijatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija Goltes, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.