BUNDESLIGA: Nastavlja se AGONIJA Bajerna

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 23:00

BUNDESLIGA: Nastavlja se AGONIJA Bajerna

Duel 22. kola.

Fudbaleri Bohuma su u meču 22. kola nemačke Bundeslige savladali mihnehnski Bajern rezultatom 3:2.

Nastavlja se agonija Bavaraca. Nakon što su u direktnom okršaju za lidersku poziciju prosto razbijeni od Bajera u Leverkuzenu (3:0), usledio je i poraz na gostovanju Laciju u okviru osmine finala Lige šampiona (1:0), a večeras je aktuelni šampion Nemačke pretrpeo novi šamar.

Utakmica je počela odlično za Bavarce koji su nakon 14 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igre poveli golom Džamala Musijale, ali je već do poluvremena usledio preokret domaćina koji je najavio Takuma Asano. Nekadašnji fudbaler Partizana je u 38. minutu prelepim udarcem poravnao rezultat na 1:1, a minut pre odlaska na odmor Kevin Šloterbek donosi prednost Bohumu.

Ovaj rezultat ostao je na snazi do 78. minuta kada je Dajo Upamekano zapečatio sudbinu Bajerna. Francuski defanzivac je tada skrivio jedanaesterac i zaradio drugi žuti karton, a siguran realizator najstrože kazne bio je Kevin Šteger.

Tada je već bilo jasno da će šampion Nemačke pretrpeti novi poraz, četvrti prvenstveni, a jedino što su Bavarci uspeli da urade jeste da preko Harija Kejna ublaže poraz.

Bundesliga, 22. kolo:

Petak:

Keln – Verder 0:1 (0:0)

Subota:

Darmštat – Štutgart 1:2 (0:1)

Hajdenhajm – Leverkuzen 1:2 (0:1)

Hofenhajm – Union Berlin 0:1 (0:0)

Majnc – Augzburg 1:0 (1:0)

Volfsburg – Dortmund 1:1 (0:1)

Lajpcig – Menhengladbah 2:0 (1:0)

Nedelja:

Frajburg – Ajntraht 3:3 (2:2)

Bohum – Bajern 3:2 (2:1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.