BUNDESLIGA: Bikovi dočekuju nestabilnu Borusiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 11:58

BUNDESLIGA: Bikovi dočekuju nestabilnu Borusiju!

Lajpcig juri petu pobedu u nizu.

U poslednjoj utakmici subotnjek programa nemačke Bundeslige odigrava se duel između Lajpciga i Borusije iz Menhengladbaha. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Lajpcig i ove sezone igra sjajno, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno drugo mesto na tabeli Bundeslige uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern i kako sada stvari stoje deluje da će ove dve ekipe voditi veliku borbu za naslov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvaka, iako je naravno šampion Evrope veliki favorit.

U prošlom kolu je Red Bul ostvario četvrti vezani trijumf, i to pošto su na gostovanju kod Herte odigrali jedan fantastičan meč i slavili sa 0:3.

Lajpcig u seriji od četiri pobede u ligi, Borusija toliko ne zna za trijumf. Stoga i kvota 1,72 na keca u derbiju kola u Nemačkoj (18.30). Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Lajpcig – Borusija M’Gladbah.

Inače, pre toga su "bikovi" uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Augsburga, kada je bilo 2:1, pa je sigurno da žele da zabeleže novi trijumf na domaćem terenu kojim bi se još više približili vodećem Bajernu.

Za razliku od prošle sezone Borusija ovog puta ima dosta problema u Bundesligi i biće im potrebno dosta sreće kako bi opet došli do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.

Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Ajntraht a poznato je da to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.

Na poslednja četiri susreta Borusija iz Menhengladbaha nije uspela da upiše trijumf, a u tom periodu su dva puta remizirali, ali i doživeli dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada su na svom terenu mimo svih očekivanja poraženi od Majnca, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.