Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Bajern rutinski protiv Šalkea (VIDEO)

Prvi susret drugog kola nemačke Bundeslige doneo je i prvu veliku pobedu Karlu Anćelotiju na klupi Bavaraca – 2:0.
Bajernu je za trijumf bilo potrebno manje od 10 minuta igre.  Doduše, i veliki broj promašenih prilika Šalkea, od kojih bi trebalo izdvojiti šanse Groecke u 20, kao i Konopljanke pred kraj prvog poluvremena, da bi Huntelar na početku drugog poluvremena pogodio prečku.
Prelomni trenutak dogodio se na isteku sata igre, kada je Anćeloti u igru uveo Artura >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vidala i Daglasa Koštu, koji su razmrdali Bajern, što se videlo već u 74. minutu, kada je Levandovski sa peterca prebacio gol.
Ipak, u 81. minutu, Poljak je uspeo da dovede Bajern u vođstvo, da bi u prvom minutu nadoknade Jošui Kimihu na asistenciju Levandovskog postavio konačnih 2:0 za Bajern.
Tim iz Minhena ima maksimalnih šest bodova posle dva kola, dok je Šalke još uvek bez bodova.

Bundesliga, 2. kolo
Petak, 9. septembar
Šalke – Bajern 0:2 (0:0)
(Levandovski 81, Kimihu 90+1)
Subota, 10. septembar
15.30 Bajer Leverkuzen – Hamburger
15.30 Ingloštat – Herta
15.30 Frajburg – Borusija (M)
15.30 Darmštat – Ajntraht
15.30 Volfsburg – Keln
18.30 Lajpcig – Borusija (D)
 
Nedelja, 11. septembar
15.30 Verder – Augzburg
17.30 Majnc – Hofenhajm




(Youtube/ONE VISION FOTBAL)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post BUNDESLIGA: Bajern rutinski protiv Šalkea (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Demoliranje Makedonije za 40 minuta i najbrži gol za A tim Jugoslavije (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2016, 00:20

Bilo je to u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Belgiji i Holandiji. Reprezentaciji Jugoslavije bio je potreban trijumf u Makedoniji da bi zadržala prvu poziciju u grupi 8.. . Tri dana pre meča u Skoplju, Jugoslavija je slavila sa 3:1, a golom kao potiv Španaca 1990. godine u strelce se prvi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.