BUNDES: Frajburg pobedom do petog mesta

Izvor: Mondo, 12.Apr.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDES: Frajburg pobedom do petog mesta

Frajburg pobedio Hanover sa 3:1 u prvoj utakmici 29. kola Bundeslige.

Frajburg je nastavio sjajnu seriju ove sezone. Postigao je 12. pobedu u Bundesligi kojom je preuzeo peto mesto na tabeli, a sa utakmicom više ima 45 bodova, koliko i četvrtoplasirani Šalke na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Domaćin je poveo nakon katastrofalne greške protivničkog golmana autogolom Šulca. Hanover je izjednačio 12 minuta kasnije, ali je Frajburg na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odmor otišao sa prednošću. U nastavku meča preko Šmida su potvrdili trijumf.

REZULTATI I PAROVI 29. KOLA

Frajburg - Hanover 3:1

/Šulc 24ag, Kruze 44, Šmid 73 - Rauš 36/

SUBOTA

Bajern - Nirnberg

Fortuna - Verder

Majnc - Hamburg

Grojter Firt - Borusija Dortmund

Volfsburg - Hofenhajm

Šalke - Leverkuzen

NEDELJA

Štutgart - Borusija Menhengladbah

Augsburg - Ajntraht

TABELA: Bajern 75, Borusija Dortmund 55, Bajer Leverkuzen 49, Šalke 45 Frajburg (+1) 45, Ajntraht 42, Borusija Menhengladbah 41, Majnc 39, ...

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Alex Grimm/Bongarts)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BUNDES LIGA: Frajburg bolji od Hanovera

Izvor: Telegraf.rs, 13.Apr.2013, 00:23

Frajburg stigao do 12. pobede kojom je preuzeo peto mesto na tabeli, a sa utakmicom više ima 45 bodova, koliko i četvrtoplasirani Šalke

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.