Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘BUM’: Bajern doveo jednog od najtalentovanijih fudbalera Brazila

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Renato Sančes od leta će zaigrati u dresu minhenskog Bajerna, objavio je šampion Nemačke.

Mladi vezni fudbaler Benfike potpisao je petogodišnji ugovor.
– Oduševljeni smo smo doveli jednog od najboljih mladih fudbalera. Renato je brz, borben i tehnički nadaren igrač. Biće veliko pojačanje za nas – rekao je izvršni predsednik Karl-Hajnc Rumenige za klupski sajt.
Bavarski gigant objavio je da je Benfiki >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << platio 35 miliona evra za transfer 18-godišnjeg fudbalera, sa opcijom da obeštećenje naraste kroz bonuse.
Bajern posle Sančesa uskoro očekuje dolazak štopera Borusije iz Dortmunda Matsa Humelsa.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bum, tras, pojačanja: Bajern u jednom danu potrošio 73.000.000 evra! Sančes na pet godina, sutra potpisuje Humels

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2016

Sjajan posao Bavaraca..Možda im je trebalo malo vremena da se osveste od šoka izazvanog eliminacijom u polufinalu Lige šampiona i kasnijeg mamurluka usled proslave četvrte vezane titule, ali čim su došli sebi, u Bajernu su završili dva velika posla. Gigant iz Minhena je u jednom danu ozvaničio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Renato Sančes prešao u Bajern

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2016

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Renato Sančes od leta će zaigrati u dresu minhenskog Bajerna, objavio je šampion Nemačke...Mladi vezni fudbaler Benfike potpisao je petogodišnji ugovor...- Oduševljeni smo smo doveli jednog od najboljih mladih fudbalera. Renato je brz, borben i tehnički...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.