BUM, BUM, BUM: Surovi Bogdan i Atlanta šokirali Janisa i Lilarda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 09:47

BUM, BUM, BUM: Surovi Bogdan i Atlanta šokirali Janisa i Lilarda (VIDEO)

Iznenađenje u Milvokiju.

Košarkaši Atlanta Hoksa su napravili pravo iznenađenje, pošto su ubedljivo savladali Milvoki Bakse - 127:110 i došli do prvog trijumfa u sezoni.

Favrozovani Baksi koje predvodi Janis Adetokumbo, pojačani Demjanom Lilardom nisu znali šta ih je snašlo u prvom poluvremenu koje su gosti iz Džordžije dobili sa 68:47. Hoksi su stvaraju da prave ogorman kapital serijom 15:1 u drugoj četvrtini koja je počela trojkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogdana Boganovića.

Kapiten reprezentacije Srbije bio je jedan od junaka pobede Atlante jer je meč završio sa 17 poena (6/10 iz igre) uz šest asistencija i dve ukradene lopte.

U ekipi Atlante najefikasniji bio je Tre Jang sa 20 poena uz 11 asistencija, dok su Deandre Hanter i Dežonte Mari doprineli sa po 15.

U poraženom Milvokiju Janis Adetokumbo je ubacio 26 poena, 18 je dodao Bizli. Lilard je imao katastrofalno veče. Na parketu je proveo 30 minuta, šutirao dva od 12 iz igre i upisao samo šest poena.

REZULTATI

Oklahoma - Denver 95:128

Hjuston  – Golden Stejt 95:106

Milvoki  – Atlanta 110:127

Filadelfija  – Portland  126:98

L.A Klipers – San Antonio  123:83

Sakramento – L.A Lejkers 132:127 (produžetak)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.