BUKTI RAT GRINA I NURKIĆA: Amerikanac ga nazvao malim i kukavicom, pa mu Bosanac kratko odgovorio

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 14:56

BUKTI RAT GRINA I NURKIĆA: Amerikanac ga nazvao "malim" i "kukavicom", pa mu Bosanac kratko odgovorio

U velikom su sukobu.

Ne prestaju prepucavanja na relaciji Jusuf Nurkić-Drejmond Grin. 

Sukob traje s kraja prošle godine kada je krilni centar Golden Stejta udario u lice igrača Finiksa i zbog toga je bio suspendovan na nekoliko nedelja.

Situacija je eskalirala na nedavnom meču kada je bilo provokacija, unošenja u facu, a nakon svega je Bosanac izjavio kako Grin ništa nije naučio i da ne zaslužuje drugu šansu.

Kao što se i očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amerikanac je ekspresno odgovorio i to gostujući u jednom podkastu.

- Mali izađe u medije i kaže - "Povlačim reč. On ne zaslužuje drugu šansu". Pitam se zašto to priča? Zato što sam ga uništio? Šta se desilo na meču da to kažeš, sem što si osramoćen i nisi bio dovoljno dobar. Nemaš ništa u igri. Teži si od mene 40 kilograma i viši 15 centimetara i to je nebitno. Od Karija si 60 kila teži i viši 20-ak centimetara, pa nisi preko njega uspeo da postigneš koš. Nisi uspeo ni preko Tompsona - rekao je Grin, pa nastavio sa degradirajućim komentarima na račun Nurkića.

- Gledao sam tog malog kako nedavno nekog pušta da šutira trojku, a on mu okreće leđa i ide na skok. Takve klovnove sam već viđao i to je nepoštovanje igre i protivnika. I onda taj klovn meni u lice ovako slavi. Ode u medije i kuka, a on je kao nedužan i dovodi u pitanje moj karakter. Kakava kukavica.

Optužio je Nurkića da je pokušao da ga isprovocira niskim udarcima.

- Nije uspeo. Faulirao me, gazio preko mene, nisam reagovao. Ne obraćam pažnju na nebitne likove. Ne iznanađuje to što je izašao pred novinare i rekao to što je rekao. Taj isti lik od 150 kila je legao na pod i da nije tako reagovao, verovatno ne bih bio suspendovan. Glumio je da je mrtav i on mi kaže da ne zaslužujem drugu šansu. Kakva sramota - poručio je Grin.

Posle ovih reči Grina, Nurkić se oglasio na svom "X" profilu.

- Sve je u redu, loši momče, ali ne ostaj predugo na podkastu, zakasnićeš na terapiju - napisao je centar Finiksa.

All good bad boy just don’t stay to long on podcast, gonna be late for therapy session.😂

— Jusuf Nurkić 🇧🇦 (@bosnianbeast27) February 13, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.