BUKER JE DOBRO PROŠAO: Jokićeva braća pobesnela, zamalo uleteli na teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 09:30

BUKER JE DOBRO PROŠAO: Jokićeva braća pobesnela, zamalo uleteli na teren (VIDEO)

Nikola isključen, a Denver ispao iz plej-ofa.

Denver Nagetsi ispali su u plofinalu Zapadne konferencije pošto su ih Finiks Sansi ''počistili'' sa 4-0 u seriji. Poslednji meč obeležilo je isključenje Nikole Jokića posle jakog faula nad Kameronom Pejnom.

Jokić je prilikom faula nad Pejnom izbio loptu, ali se čini i zakačio igrača Sansa po licu, a Pejn je prilično teatralno pao držeći se za lice što je sudijama bilo dovono za isključenje. Potez Jokića isporvocirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Devina Buker koji je u prvi mah krenuo ka Srbinu, a Jokić nije želeo da mu ostane dužan. Međutim, sve je kratko trajalo, a Buker se ubrzo okrenuo i sklonio od Jokića. Sad se ispostavilo da je imao veoma jak razlog za tako nešto.

Jokic’s brothers were ready to give DBook the Serbian classic pic.twitter.com/Y4tw5R6Brh

— Barstool Denver (@bsdenverdylan) June 15, 2021

Na snimku koji se pojavio, vidi se da su u trenutku verbalnog duela Jokića i Bukera sa svojih mesta odmah pored terena već ustali Jokićeva braća Nemanja i Strahinja spremni da ulete u teren. Nemanja i Strahinja su već postali poznati po svom prisustvu na utakmicama, a ovog puta su bili veoma ljuti i obezbeđenje ih je jedva zaustavilo da ne ulete u teren.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.