BUKARI: Voleo bih da u revanšu ponovim ovakvu partiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 23:37

BUKARI: Voleo bih da u revanšu ponovim ovakvu partiju

Igrač iz Gane postigao het-trik.

Odlično je Crvena zvezda otvorila evropsku sezonu pošto je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladala Pjunik sa 5:0 i tako svela revanš za nedelju dana u Jermeniji na puku formalnost. Meč je obeležio Osman Bukarti, strelac het-trika.

- Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona - rekao je Bukari koji je bio oduševljen atmosferom na stadionu. - Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o Zvezdinim navijačima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi.

Revanš protiv Pjunika će biti samo formlanost, ali Bukari priželjkuje da ponovo igru iz večerašnjeg meča.

- Voleo bih naravno da ponovimo ovu partiju, ali najvažnije je da se plasiramo dalje. Uradiću sve što je u mojoj moći da prođemo dalje, ali sad moramo da se odmorimo i dobro spremimo za revanš - ističe Bukari koj ije sve oduševio svojom brzinom. - Bio sam trkač pre nego što sam se odlučio fudbal. Brz sam, kad imam loptu u nogama, moram to da iskoristim.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.