BUKARI: Osećam se srećno, ovo mi je prva titula u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 11:58

BUKARI: Osećam se srećno, ovo mi je prva titula u karijeri

Fudbaler iz Gane postigao het-trik u pobedi protiv TSC-a.

Fudbaleri Crvene zvezde sa ubedljivih 4:! su savladali TSC iz Bačke Topole i tako i matematički obezbedili titulu, a od jeseni će igrati u Ligi šampiona. Junak trijumfa bio je Osman Bikari koji je postigao het-trik.

- Osećam se veoma srećno, ovo mi je prva titula u karijeri. Prelepa utakmica, postali smo šampioni, uz to sam postigao tri gola, tako da, naravno da sam srećan. Ako bih morao da izaberem, najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se sviđa prvi gol - rekao je Bukari.

Slavlje koje je usledilo posle meča potpuno je oduševilo trostrukog strelca.

- Veoma lepo slavlje, navijači su uvek tu za nas i na vrlo lep način su nam čestitali titulu. Ipak, što se nas tiče, već u sredu nas čeka nova utakmica, tako da ću večeras proslaviti sa porodicom - podvukao je Bukari.

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.