BUKARI NESTRPLJIV: Jedva čekam duel sa Fiorentinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 14:34

BUKARI NESTRPLJIV: Jedva čekam duel sa Fiorentinom

Poziv navijačima da napune Marakanu.

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da sa nestrpljenjem očekuje sutrašnji duel sa Fiorentinom, prenosi klupski sajt crveno-belih.

Crvena zvezda sutra od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Fiorentinu u okviru generalne probe pred start nove sezone.

- Sa nestrpljenjem očekujemo meč protiv Fiorentine, uželeli smo se fudbala na Marakani. Iako smo igrali protiv ekipe TSC, tribine su bile prazne. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znamo da nije isti osećaj kao kada je mnogo ljudi prisutno na stadionu. Priželjkujemo odličnu utakmicu, s obzirom da igramo protiv snažnog tima, koji dolazi iz jedne od najboljih liga u Evropi - istakao je Bukari.

Dodaje da bi voleo da puna Marakana dočeka početak sutrašnje utakmice.

- Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu protiv Fiorentine. Stalno razgovaramo u svlačionici kako će biti pun stadion, a to nas naročito raduje. Uželeli smo se mečeva na Marakani, kao i zvezdaši. Idemo po novu pobedu, njihova podrška će nam dati dodatnu snagu - zaključio je Bukari.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.