BS Rusije gradi Srbiji trenažni centar za boks

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BS Rusije gradi Srbiji trenažni centar za boks

Dogovor postigli generalni direktor BSR Kremljev i predsednik BSS Borovčanin, uz podršku predsednika Srbije Vučića, prilikom posete ruskog predsednika Putina.

Bokserski savez Rusije izgradiće najsavremeniji trenažni centar srpskim bokserima, sa salom za treninge, opremom, sportskom medicinom i pratećim prostorijama za funkcionisanje svih nivoa selekcija. Dogovor oko izgradnje boks centra u Srbiji postigli su generalni direktor Bokserskog saveza Rusije Umar Kremljev i prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek Boksersog saveza Srbije Nenad Borovčanin, uz podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina Beogradu.

- Biće to velika stvar za srpski boks, za treninge svih nacionalnih selekcija, edukaciju trenera, razvojne programe za mlade talentovane boksere i bokserke i sve što je neophodno za postizanje vrhunskog rezultata i razvijanja sistema bokserskog sporta u našoj zemlji. Biće izgrađen po ugledu na ruski bokserski centar u kome se kale i stvaraju njihovi šampioni, koji su jedni od vodećih u svetu, tako da već imamo projekat - rekao je Borovčanin.

Prema njegovim rečima, zadatak srpske strane je da pronađe lokaciju, dok je investicija poklon Bokserskog saveza Rusije kojim predsedava Aleksej Rubežnjoj, šef bezbednosti ruskog predsednika Putina.

- Do tada, naša reprezentacija moći će besplatno da trenira u Rusiji za svaki turnir, s obzirom da je čuvena bokserska sala na Košutnjaku ugašena nakon 40 godina. Hvala predsedniku Vučiću na svemu što čini za srpski boks, jer je od svih sportova u Srbiji boks na neki način ''siroče'' koje je on usvojio, i sve dok je tako moći ćemo da funkcionišemo i podižemo boks. Verujemo da će konačno boks biti vraćen na redovno finansiranje ministarstva i Olimpijskog komiteta - dodao je Borovčanin.

Funkcioner BS Rusije Umar Kremljev naglasio je da pravoslavna srpska braća zaslužuje podršku u svakom smislu.

Veliki doček predsedniku Putinu od strane vašeg predsednika Vučića i srpskog naroda je za nezaborav. Mi zajedno moramo pratiti i pomagati rad naših predsednika, kroz sport produbljivati i jačati veze dva bratska naroda. Trenažni centar boksa biće poklon našeg Saveza bokserima bratske Srbije - zaključio je Kremljev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, ćerka legendarnog hokejaša Vejna Greckog

Eskimo Kisses ❄️ Glam: @justinlamonte

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 27. Окт 2018. у 1:50 PDT

⁸ ²¹ ¹⁸ @_jeremycohen

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 21. Авг 2018. у 8:16 PDT

Hotter than you Pink 🧜🏼‍♀️

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 2. Јул 2018. у 9:23 PDT

You had me at Aloha 🌺

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 6. Јан 2018. у 8:57 PST

CHI ✈️ NYC

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 17. Сеп 2017. у 1:23 PDT

Fun day on set with @taylormadegolf !! Can't wait to see the commercial ❤️

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 15. Јан 2014. у 4:56 PST



Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 7. Нов 2013. у 8:07 PST

Bahamas 💚

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 5. Сеп 2013. у 4:11 PDT

Im A Put On A Show Kind Of Gurl

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 26. Окт 2012. у 7:56 PDT

🍭

Објава коју дели Paulina Gretzky (@paulinagretzky) дана 27. Авг 2018. у 8:10 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.