BRZO SE SNAŠAO: Ronaldo ušao u restoran, a onda povukao potez koji niko nije očekivao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 10:18

BRZO SE SNAŠAO: Ronaldo ušao u restoran, a onda povukao potez koji niko nije očekivao (FOTO)

Porutgalac navijao da privlači pažnju.

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo nalazi se među najpopularnijim sportistima sveta, a Portugačlac se sa tim suočava gde god da se nalazi pošto privlači veliku pažnju.

I u Saudijskoj Arabiji gde trenutno igra uživa veliku popularnost, pa je i tamo na meti navijača koji žele da ga snime ili se fotografišu sa njim.

Cristiano Ronaldo walked into a restaurant and was recorded by the customers, in response he >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << started recording them too 🤣pic.twitter.com/fWIOwNRvkt

— Rohan (@Rohan5640) May 6, 2023

Tako je pažnju privukla i fotografija iz jednog restorana u kojoj je Ronaldo stigao sa pratnjom. Brojni gosti su odmah uzeli mobilne telefone da slikaju Portugalca, ali je Ronaldo uzvratio na identičan način i potpuno iznenadio sve prisutne.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.