Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRZO NAPREOVANJE: Barselona kupuje ‘podmorničara’

Odlične partije u dresu Viljareala privukle su pažnju velikih evropskih klubova na fudbalera ovog kluba – Vijeta, koji bi uskoro mogao da postane igrač Barselone.

21-godišnji Argentinac košta 40 miliona evra, ali čak ni ta visoka cena ne bi trebalo da spreči katalonski klub da ga angažuje, ali tek nakon što mu istekne suspenzija odnosno pravo na transfere (januar 2016. godine).
Lusijano Vijeto je ove sezone već postigao 17 pogodaka u dresu Viljareala u koji je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prošlog leta iz redova Rasinga iz Aveljanede. još uvek nije debitovao za seniorsku reprezentaciju Argentine, ali je za državni tim za igrače do 20 godina odigrao četiri meča i postigao dva gola.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STVARA SE RED: Nije Arsenal jedini zainteresovan za Maksimovića

Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2015, 00:58

U Crvenoj zvezdi je proveo samo godinu dana, ali je ostao u lepom pamćenju navijačima ovog kluba. Postao je reprezentativac, zaradio inostrani angažman, a sadaga traže evropski velikani.. . Nikola Maksimović je odličnim partijama u dresu Torina privukao pažnju velikih evropskih klubova, govorka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.