BRZI KRAJ: Nina Stojanović bez šansi u drugom kolu protiv Top 20 teniserke

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 05:54

BRZI KRAJ: Nina Stojanović bez šansi u drugom kolu protiv Top 20 teniserke

Osvojila samo tri gema.

Srpska teniserka Nina Stojanović elIminisana je u drugom kolu OlimPijskih igara u Tokiju.

Stojanovićeva je bez većeg otpora položila oružje pred Grkinjom Marijom Sakari koja je slavila rezultatom 6:1, 6:2. Meč je trajao 69 minuta.

Srpkinja je napravila previše grešaka, a mučila je i povreda ruke. Sakari, koja je 19. na VTA listi, po dva puta je oduzimala servis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nini i rutinski izborila plasman u narednu rundu, gde je čeka bolja iz duela Ajla Tomljanović – Elina Svitolina.

Sve vesti o srpskim sportistima na Olimpijskim igrama čitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teniserka Nina Stojanović poražena u drugom kolu OI

Izvor: Danas, 26.Jul.2021

Srpska teniserka Nina Stojanović završila je učešće na Olimpijskim igrama u drugom kolu. Bolja od nje bila je Grkinja Marija Sakari, koja je ubedljivo slavila 6:1, 6:2.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.