BRZA REAKCIJA: Određen pritvor osobi koja je napala Bjelicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 13:00

BRZA REAKCIJA: Određen pritvor osobi koja je napala Bjelicu

Neprijatna scena za bivšeg srpskog reprezentativca.

Osobi koja je pretila i napala košarkaša Nemanju Bjelicu, određen je pritvor - saznaje Sportal.

Bivši igrač Golden Stejta je napadnut u jednoj dečijoj igraonici.

- Bjelica je sedeo za stolom u dečjoj igraonici, kada mu je prišao osumnjičeni, počeo da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode" - kaže izvor Kurira.

Policija je ubrzo privela napadača.

- Po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i on je priveden u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje. Posle saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti da mu bude određen pritvor - navodi izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaš Nemanja Bjelica napadnut u dečjoj igraonici: “Sad ću da te izbodem pi*ko, čekam te na parkingu”

Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2024

Tokom vikenda u Beogradu, u jednoj dečjoj igraonici, napadnut je poznati srpski košarkaš Nemanja Bjelica.. Srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu napao je N.P. u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu, prenosi “Srpski telegraf”.. Prema njihovim informacijama, muškarac se prvo Bjelici obratio “gnusnim...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.