BRUTALNO: Vučelić žestoko OPLEO po sudiji Večitog Derbija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Vučelić žestoko OPLEO po sudiji Večitog Derbija! (FOTO)

Crno-beli remizirali na stadionu "Rajko Mitić".

Ni dan posle 155. Večitog Derbija ne stišava se euforija oko deljenja pravde Danila Grujića iz Niša. Iz tabora Partizana i dalje smatraju da su oštećeni za nedosuđeni penal nad Leandre Tavambom, koga je u šesnaestercu oborio Holanđanin Donald Mičel.

Predsednik srpskog šampiona Milorad Vučelić žestoko je kritikovao učinak Nišlije, koji se kao deklarisani navijač Parnog valjka, po njegovom mišljenju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proslavio u derbiju.

NEMA DALJE: Ovo je BOMBA nad BOMBAMA Ivice Ilieva! (FOTO)

DABL-DABL MAŠINA: Novi Amerikanac stiže u Partizan! (VIDEO)

ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ! Stiže napadač koji je NAJSTRAŠNIJE PONIZIO Zvezdu! (VIDEO)

-  Sudija Danilo Grujić iz Niša je slep i znao sam da nam neće svirati penal - ljutito je izjavio za Srpski Telegraf Milorad Vučelić, predsednik crno-belih.

Iz tabora Partizana tražili su penal i posle pada Marka Jankovića u šesnaestercu Crvene zvezde, ali je vezista gostiju zaradio žuti karton zbog simuliranja.

- Ne znam šta bi trebalo da se desi, pa da dobijemo penal. Verovatno da ga sudija svira. Nisam to očekivao od Grujića, sudije poput njega, nisu dorasle Večitom Derbiju. On kao da je slep. Nije video i ono što je video.

Prvi čovek Partizana napominje da se u evropskim mečevima takav start sankcioniše za najstrožu kaznu.

- Bilo koji evropski sudija bi nam svirao penal. Ne radi se ovde o tome da li je neka ekipa oštećena. Čovek je promenio tok utakmice. Možda bi Partizan poveo iz penala, možda bi Zvezda preokrenula posle. Sigurno je da bismo dobili dinamičniju i bolju utakmicu - izričit je bio Milorad Vučelić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.