BRUTALNO ISKRENA PRIČA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Kako sam izgubio dete, zašto sam dao čitulju Arkanu i zbog čega je ujak hteo da mi ubije oca...

Izvor: RTV Pink, 14.Jul.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO ISKRENA PRIČA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Kako sam izgubio dete, zašto sam dao čitulju Arkanu i zbog čega je ujak hteo da mi ubije oca...

Legenda srpskog fudbala i trener Bolonje Siniša Mihajlović, proslavio je 20. februara jubilarni 50. rođendan. Tim povodom dao je opširan intervju italijanskom listu „Gazeta delo sport” i u tom razgovoru govorio iskreno i emotivno o lepim, ali i o bolnim detaljima iz svog privatnog života.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

BRUTALNA ŽIVOTNA ISPOVEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Kako je izgubio dete, zašto je dao čitulju ARKANU i zbog čega je ujak hteo da mu ZAKOLJE oca! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Legendarni fudbaler Siniša Mihajlović u subotu je saopštio da ima leukemiju i da će se žestoko boriti protiv ove opake bolesti.  Život ga nikada nije mazio, ali je uspeo da se izbori sa svim nedaćama. Ovo je samo nova bitka iz koje će najveći "fajter" srpskog fudbala izaći kao pobednik!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.