BRUTALNO DA BRUTALNIJE NE MOŽE: Pogledajte SVEMIRSKO zakucavanje Lorenca Brauna koje će se godinama prepričavati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO DA BRUTALNIJE NE MOŽE: Pogledajte SVEMIRSKO zakucavanje Lorenca Brauna koje će se godinama prepričavati (VIDEO)

Potez Amerikanca za pamćenje.

Crvena zvezda je bez pet povređenih igrača pružila hrabar otpor Barseloni u Kataloniji u 21. kolu Evrolige (86:82), a Lorenco Braun je ponovo bio među najboljim pojedincima u timu Dragana Šakote.

Američki plejmejker je zabeležio 15 poena uz osam asistencija i šest izgubljenih lopti, ali mu i pored poraza sigurno pripada potez utakmice.

Braun je u poslednjoj četvrtini na asistenciju Gista brutalno zakucao preko Oreole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom rukom i izborio ličnu grešku košarkaša Barselone.

Na žalost po crveno-bele, to nije bilo dovoljno za senzaciju u srcu Katalonije.

OH MY DUNK!

What a slam from @Zo_Brown 💥#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/P842zeTzQZ

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 23, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda rumunska rukometašica Ana Marija Tanasie.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.