BRUKA! Četiri kupatila, šest bazena, soba za jogu, a frižider - LUDILO! Mesijev novi stan je više od luksuza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 16:02

BRUKA! Četiri kupatila, šest bazena, soba za jogu, a frižider - LUDILO! Mesijev novi stan je više od luksuza (FOTO)

Počastio se.

Lionel Mesi je kupio drugi stan u Majamiju. Španski mediji pišu da se novi stan nalazi u blizini centra grada. Reč je o luksuznom stanu velike kvadrature u zgradi "Sunny Isles Beach".

Stan ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, frižider za vina u koji može da stane 1000 boca. Tu su još i šest bazena, spa i fitnes centar, studio za jogu, igraonica za decu, velika kuhinja i još niz sadržaja.

Lionel Messi’s family just purchased >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << this $7.3M condo in Miami, per @trdny.

He already owns a $5M condo right down the street.

Messi to Miami confirmed? pic.twitter.com/pzxLZEqsdb

— Joe Pompliano (@JoePompliano) April 21, 2021

Mesi je za ovaj stan platio 7.3 miliona dolara. Kupovinu je završila firma "Celromalina LLC" s kojom je Mesi i ranije sarađivao, piše "Forbs". Fudbaler Barselone ima još jedan stan u blizini novog u vrednosti od pet miliona dolara.

#LoMásVisto | Así es la última adquisición de Messi: un piso de 7,3 millones en una playa de Miami 😮 https://t.co/ZqZuWZzqdq

— MARCA (@marca) April 24, 2021

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Kupovina drugog stana u Majamiju Mesija je ponovo povezala s transferom u Inter Majami Dejvida Bekama.

Englez silno želi da dovede Argentinca u MLS čim to bude moguće, a Mesijeva ulaganja u nekretnine u Majamiju dovoljna su za golicanje mašte fudbalskim zaljubljenicima.

Mesiju ugovor s Barselonom ističe ovog leta i još nije poznato hoće li ostati u klubu u kojem je 20 godina.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.