BRONHORSI U PROBLEMU: Traže KVOTERBEKA, raspituju se za Jokića! Debi protiv ŠAMPIONA? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 17:52

BRONHORSI U PROBLEMU: Traže KVOTERBEKA, raspituju se za Jokića! Debi protiv ŠAMPIONA? (VIDEO)

Tim iz Denvera u velikim problemima.

Nikola Jokić odavno je postao prepoznatljiv po svojim dodavanjima preko celog terena, što se dopalo čuvenom NFL timu Denver Bronkosima.

Košarkaš Denver Nagitsa verovatno ni sam ne zna koliko puta se našao na kompilacijama najboljih asistencija u NBA, zahvaljujući svojim “kvoterbek” dodavanjima u NFL stilu.

U timu Bronkosa, imaju glavobolju zbog koronavirusa – na meču protiv Nju Orleans Sejntsa igrali su bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizatora igre, jer su sva četiri koveterbeka van stroja, što zbog povreda, što zbog COVID-a 19. Denver je izgubio sa čak 31:3 i izgledao bespomoćno bez kvoterbeka.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide kao sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

Sledeće nedelje čeka ih najteže moguće gostovanje. Četa iz Kolorada ide na nage aktuelnim šampionima i najboljem timu iz ove sezone - Kamzas Siti Čifsima gde ima se takođe crno piše

QB Jokic 🔥 pic.twitter.com/3vw6aWQaS9

— Bleacher Report (@BleacherReport) March 2, 2020

Ne planiraju Bronkosi da predaju meč, moraće da budu prilično kreativni, pa su se našalili na svoj račun zbog aktuelne situacije. Raspitaju se o Nikoli  Jokićiu i mogućnosti da ih pojača...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.