BRNOVIĆ POTVRDIO: Svađa sa Savićem oterala Drinčića iz reprezentacije

Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRNOVIĆ POTVRDIO: Svađa sa Savićem oterala Drinčića iz reprezentacije

Klupko je odmotan. Nikola Drinčić nije napustio reprezentaciju Crne Gore zbog Partizana, ali jeste zbog bivšg štopera crno-belih. To je za Pobjedu otkrio selektor „sokolova“ Nenad Brnović.

- Da ne bismo polemisali dalje, objasniću šta se desilo. Drinčić je na treningu opsovao igrača, a zatim je došla večera sa koje je on nervozno ustao. Meni je prišao kapiten i rekao da Drinčića nema, a ja sam ga pozvao i vratio se. Rekao sam da idemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sastanak, jer ne želim nervozu u ekipi. Na sastanku je Savić rekao: „Drina, nema smisla da ti ustaješ, i vratiš se a da se ne izviniš. Nije u redu, jer u jednom momentu nisi imao klub“. Posle toga se Drinčić spakovao i otišao – otkrio je Brnović.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


Mata u crno-belom?


Danijel Ager po ko zna koji put pokazao svoju veličinu


RODITELJI OSUĐENIH ZA UBISTVO TATONA PROTESTVOVALI: A gde su pravi svedoci?







 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnović: Drinčić opsovao saigrača

Izvor: B92, 09.Sep.2014

Selektor Crne Gore Branko Brnović je nakon pobede nad Moldavijom razrešio misteriju oko odlaska Nikole Drinčića iz tima uoči početka kvalifikaciaj za EP...Drinčić je pre nekoliko dana napustio reprezentaciju nakon sukoba, ali niko nije otkrio šta se zaista dogodilo, dok nije progovorio selektor..."On...

Nastavak na B92...

Brnović: Drinčić se posle reči Savića ustao i spakovao, pre toga je na treningu opsovao

Izvor: Blic, 09.Sep.2014

Selektor reprezentacije Crne Gore rekao je posle pobede nad Moldavijom 2:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo da nije rekao da je Nikola Drinčić napustio selekciju zbog pritiska iz Beograda ili Partizana..."Da bih zaštitio i njega i da se ne bi dizala bura, dao sam izjavu da je pod pritiskom....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.