BRITANSKA LEGENDA - NE VERUJEM RODŽERU I RAFI: Samo Novak govori istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 09:59

BRITANSKA LEGENDA - NE VERUJEM RODŽERU I RAFI: Samo Novak govori istinu

Iskreno je pričao.

Džon Lojd, nekadašnji britanski teniser, istakao je da kod Novaka Đokovića ceni iskrenost, za razliku od Federera i Nadala.

Nekadašnji svetski broj 21 ističe da je Novak uvek govorio da ga zanima da obori sve rekorde, dok Švajcarac i Španac nisu bili iskreni na tu temu.

"I don't believe Rafael Nadal and Roger Federer for one second, Novak Djokovic is telling the truth" - Former British No. 1 John Lloyd https://t.co/ccxbs5LWpR >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— Tennis Tracker (@TrackerTennis) June 17, 2023

- Jedna od stvari koju volim kod Novaka je što je uvek govorio da juri rekorde i da mu to mnogo znači. Koliko god voleo Rafu i Rodžera, oni su su uvek govorili da ih to ne zanima, bla, bla, bla. Ne verujem im ni sekundu. Žao mi je, ali im ne verujem - rekao je Lojd.

Britanac kaže da je san svakog igrača da postavi neki rekord.

- Samo Novak govori istinu. Svaki igrač želi rekorde. Za to oni žive - dodao je Lojd, inače bivši suprug jedne od najboljih teniserki svih vremena Kris Evert.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.