BRITANAC TVRDI: Nadala boli što Đoković ima više grend slem trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 21:29

BRITANAC TVRDI: Nadala boli što Đoković ima više grend slem trofeja

Zanimljiva opservacija.

Televizijski komentator Britanac Endrju Kesl (nekada 80. teniser na svetu) smatra da je Rafaelu Nadalu neprijatno zbog svih rekorda Novaka Đokovića.

On je za "Metro" rekao kako je nemoguće da Španac ne oseća ništa zbog toga što ima manje grend slem trofeja od Đokovića.

- Mislim da ga sve to pomalo boli. Zanimljivo mi je kada neko ko je bio rekorder to više nije, a ljudi gledaju njegov Tviter nalog da vide da li je on poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čestitke i koliko to iskreno zvuči. Onda vas intervjuišu. Video sam Linforda Kristija čiji je britanski rekord na 100 metara oboren. I mislite li da je Linford želeo da neko obori njegov rekord? Ne znam, ali prilično sumnjam u to - rekao je Kas i dodao:

- Da ne bude zabune oko toga, Rafa će gledati taj Novakov rekord i reći sebi, 'želim to ponovo, možemo li da pomerimo Rolan Garos šest meseci?' Naravno da je to kao kod teniserki, Kris Evert i Martina Navratilova, fantastično rivalstvo, gurale su jedna drugu do kraja. Kada je Rodžer Federer spasao meč lopte u finalu Vimbldona protiv Đokovića, kada je Novak pobedio 2019. godine, mislio sam, 'da li bi to mogla biti razlika, znate, pitao sam se može li Federer da ostane ispred njega. Ali nije uspeo. Da, svi oni žele rekorde, svesni su toga. I nema šanse da žele da im neko preotme te rekorde, bez ikakve sumnje. Nebitno je kakav im je javni status. To je nalik Oskarima kada neko kaže da mu je drago da ih je taj drugi dobio. Mislim da ih to pomalo boli - zaključio je Kasl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.