BREMER NE NAPUŠTA TORINO: Ostajem u Juventusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 10:41

BREMER NE NAPUŠTA TORINO: Ostajem u Juventusu

Brazilca tražili klubovi iz Premijer lige.

Fudbaler Juventusa i brazilski reprezentativac Gleison Bremer izjavio je da ne želi da napusti torinski klub, prenosi Tutosport. Bremer (26) je dobio ponudu nekoliko klubova da nastavi karijeru u Premijer ligi.

 - Istina je, tražili su me klubovi iz Premijer lige. Oni mogu da sačekaju, želim da ostanem u Juventusu. U najboljem sam klubu u Italiji i želim sa njim da osvajam titule - rekao je Bremer.

Brazilski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbaler je 2022. godine stigao u Juventus iz Torina, a prošle sezone je za "staru damu" odigrao 43 utakmice u svim takmičenjima i postigao je pet golova. Bremer ima ugovor sa Juventusom do 30. juna 2027. godine.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.