BRĐANI USPEŠNI U NASTAVKU: Minimalac u Inđiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 16:39

BRĐANI USPEŠNI U NASTAVKU: Minimalac u Inđiji!

Nastavljena Superliga Srbije.

Ekipa Čukaričkog uspešno je startovala u nastavku Superlige Srbije. Oni su pobedili u gostima ekipu Inđije rezultatom 1:0 (1:0) u 20. kolu Super lige Srbije. Ovim trijumfom, Čukarički je prišao novosadakoj Vojvodini na četiri boda i ustalio se na četvrtoj poziciji sa pet bodova više od Spartaka.

Jedini pogodak na meču postigao je Kamenović u 39. minutu.

Brđani su bili bolji rival, stvorili su daleko više prilika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su iskoristili samo jednu, ipak, bilo je to sasvim dovoljno za prvi prolećni trijumf i lepu uvertiru pred derbi narednog petka kada ih očekuje sudar sa Vojvodinom ž, koja je poražena od TSC-a.

Sa druge strane, Inđija je vezala novi poraz, čak 14. ove sezone i zauzima 16. mesto na tabeli i predstoji joj žestoka borba za opstanak.

Na terenu su se borili sledeći sastavi:

INĐIJA: Jovičić, Cucin (od 87. Ilić), Čalov, Pantelić (od 46. Aleksić), Škorić, Bastajić, Protić, Đorđević (od 62. Đurić), Bakić, Nešković, Dimitrov.

ČUKARIČKI: Belić, Docić, Jovanović (od 74. Rakonjac), Kamenović, Mijailović, Ćirković, Ostojić, Pantić (od 85. Vidosavljević), Šapić, Kovač (od 53. Čolović), Birmančević

BONUS GALERIJA

Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.