BRAVO! Zorić i Tomićević kao gliserom - nova medalja na vidiku!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO! Zorić i Tomićević kao gliserom - nova medalja na vidiku!

Srpski dvojac obezbedio direktan plasman u veliko finale pošto je bio ubedljivo prvi u svojoj kvalifikacionoj grupi

Utorak je, znamo svi, bio daleko najbolji dan za srpske sportiste u Riju, a ako se po jutru - ili bolje reći ranom popodnevu - dan poznaje onda će i u sredu biti razloga za radost.

Srpski dvosed Marko Tomićević/Milenko Zorić bio je briljantan u kvalifikacijama na 1.000 metara tako da je obezbedio direktan plasman u A finale, što će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reći u borbu za novu medalju.

Tomićević i Zorić su taktički fantastično odvezli ovu trku. Krenuli umereno, držali se između trećeg i četvrtog mesta, da bi kako se bližila polovina trke postepeno dodavali gas. Posle 500 metara bili su na drugom mestu i približili se vodećem australijskom dvojcu. A onda u poslednjih 250 metara prava erupcija energije iz našeg čamca. Tomićević i Zorić "pritiskaju papučicu" do kraja, pretiču glavne rivale i ostavljaju ih za tri dužine iza. Vreme: 3:15.298!

Za sada je poznato da će nam u finalu rivali biti Nemci, koji su isto tako ubedljivi bili u kvalifikacijama. Ostale rivale očekujemo. Borba za medalje biće održana sutra.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.