BRAVO! Vojvodina blizu prvog evropskog trofeja u ISTORIJI, slavili u prvom meču FINALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 22:01

BRAVO! Vojvodina blizu prvog evropskog trofeja u ISTORIJI, slavili u prvom meču FINALA

Kakav uspeh!

Rukometaši Vojvodin pobedili su norveški Naerbo sa 30:23 (15:8), u prvom meču evropskog EHF Kupa.

Najefikasniji u sastavu Vojvodine bili su Luga Rogan sa pet, odnosno Srđan Milić, Gregor Ocvirk, Baris Pahuski sa po četiri gola. Kod Naerba, Gustav Borgendal je postigao osam, Teodor Svanesgard šest, Andreas Haugseng četiri gola.

Vojvodina je stigla do pobede i lepe zalihe pred revanš u borbi za svoj prvi evropski trofej u istoriji. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su gosti dobro počeli meč, Novosađani su pred svojim navijačima dodali gas i na poluvremenu vodili sa 15:8.

U nastavku meča, Vojvodina je nastojala da održi prednost i stekne što bolji rezultat pred revanš. S druge strane, aktuelni šampiona Evrokupa je nastojao da stigne do egala. Na kraju, posle velike borbe, uz zaista sjajnu atmosferu u dvorani, Vojvodina je slavila sa 30:27.

Revanš meč je na programu 3. juna u Norveškoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.