BRAVO, OLGA! Danilović u finalu Madrida

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 16:41

BRAVO, OLGA! Danilović u finalu Madrida

Sa Špankinjom za titulu.

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u finale čelendžera u Madridu pošto je bila bolja od Holanđanke Suzan Lamens 6:4, 6:1. 

Olga nije najbolje počela utakmicu, izgubila je prvi servis gem i to bez osvojenog poena. Kao što to često biva u žesnkom tenisu bilo je pregršt brejkova u prvom setu.

Naša igračica je bila uspešnija i čak četiri puta oduzimala servis protivnici što joj je donelo osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog dela igre - 6:4.

Očito je prvi set bio presudan za konačan ishod meča. Olga je bila dominatna u drugom delu igre i rezervisala mesto u finalu.

U borbi za trofej će igrati sa Špankinjom Sarom Soribes Tormo koja je u prethodnoj fazi eliminisala Kanađanku Lejlu Fernandez.

Pogledajte kako izgleda Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.