BRAVO: Nemeš OBEZBEDIO još jedno odličje za Srbiju na kontinetalnom šampionatu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 20:21

BRAVO: Nemeš OBEZBEDIO još jedno odličje za Srbiju na kontinetalnom šampionatu

Već ima tri medalje sa EP.

Viktor Nemeš je osigurao novu medalju za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Zagrebu pošto je obezbedio plasman u finale plasman u finale grčko-rimskim stilom u kategoriji do 79 kilograma. 

Rvačka reprezentacija Srbije tako je obezbedila još jednu medalju na Evropskom prvenstvu, posle bronze Hetika Cabolova, odličje je osigurao i Viktor Nemeš, a samo ostaje da se vidi da li će biti zlatnog ili srebrnog sjaja. 

U prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemeš je bio bolji od Litvanca Pauliusa Galkinasa sa 5:1, potom je u četvrtfinalu savladao Moldavca Aleksandrina Gutua rezultatom 6:1, a u polufinalu je posle velike borbe eliminisao Žoltana Levaija iz Mađarske.

Rezultat je bio 1:1, ali je Nemeš osvojio poslednji poen što mu je omogućilo prolaz u finale. Rival u finalu biće mu Malkas Amojan iz Jermenije, a finalna borba na programu je sutra. 

Nemeš u bogatoj karijeri već ima dva srebra i bronzu sa evropskih šampionata, kao i zlato i bronzu sa svetskih prvenstava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.