BRAVO, LJUBAVI U SVOJE I ALEKSEJEVO IME: Jović dao dva gola, Sofija EKSPRESNU PORUKU poslala svetu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 22:38

"BRAVO, LJUBAVI" U SVOJE I ALEKSEJEVO IME: Jović dao dva gola, Sofija EKSPRESNU PORUKU poslala svetu! (FOTO)

Oduševljena je.

Ekipa Ajntrahta je slavila protiv Šalkea 04 u 16. kolu Bundeslige rezultatom 3:1, a junak novog uspeha tima iz Frankfurta bio je Luka Jović.

Prvo je u 62. minutu ušao u igru umesto Durma, a samo 10 minuta kasnije postigao prvi od dva gola na meču. I kod drugog, kao i kod prvog, koji je doneo vođstvo Ajntrahtu, asistirao mu je Filip Kostić.

Kombinovali su igrači Šalkea na polovini domaćina i pogrešili, loptu je "ukrao" Kostić i munjevito >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošao, a zatim uposlio saigrača iz reprezentacije Srbije, koji je varkom prvo prevario čuvara u šesnaestercu, da bi potom preciznim šutem po zemlji postigao svoj drugi pogodak na ovom duelu za konačnih 3:1.

Njegov povratnički debi u dresu Ajntrahta su od kuće gledali njegova lepša polovina Sofija i njihov sin Aleksej, a posle meča je na Instagramu usledila ekspresna čestitka.

- Bravo, ljubavi moja! Bravo, tata - napisala je Sofija uz emotikone bebe i nekoliko srca.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Džesika Melena, supruga Ćira Imobilea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.