BRAVO: Dva treće mesta, ali i za to sleduju dva srebra za Anju Crevar na EP

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 16:46

BRAVO: Dva treće mesta, ali i za to sleduju dva srebra za Anju Crevar na EP

Odlični rezultati.

Mlada plivačica Anja Crevar osvojila je treće mesto (ali i srebrnu medalju) na Evropskom prvenstvu do 23 godine, pošto je u finalu trke na 200 metara delfin stilom uspela da obori državni rekord (2:10,02) , koji je postavila na Svetskom prvenstvu u Fukuoki prošlog meseca kada je bila sporija jednu sekundu.

Pobednica trka je Stiklne iz SAD-a koja je prošla rezultatom 2:08,50, dok je drugo mesto otišlo u ruke Britanke Makines sa prolaznim vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2:09,73.

Zlato nije pripalo Amerikanki iz razloga što na ovom kontinentalnom šampionatu nastupaju i takmičari iz SAD i Južnoafričke Republike, ali kao gosti. U finalu na 50 metara slobodno naša takmičarka Nina Stanisavljević je bila osma sa 25,42 sekunde.

Anja je odličje istog sjaja osvojila i na 400 mešovito. Štopericu je zaustavila na 4:46,86. Ponovo je slavila Amerikanka, ovaj put Kozan sa 4:40,97, ali je zlato pripalo drugoplasiranoj Irkinji Volš sa 4:42,37.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.