BRAVO: Baskonija se već zahvalila Zvezdi i Delijama zbog ove situacije (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO: Baskonija se već zahvalila Zvezdi i Delijama zbog ove situacije (FOTO)

Baskoniju je večeras sačekao “pakao” Arene, ali i jedno prijtano iznenađenje, za nas možda i ne.

Kada je na parket najveće dvorane na Balkanu kročio Jaka Blažič dočekale su ga ovacije Delija. One nisu zaboravile šta je sve Slovenac doneo crveno-belima. Potom je bek Baskonije dobio i sliku od uprave kluba. To je znala da ceni i ekipa Baskonije, te je tu fotografiju okačila na svom Tviter kanalu uz lepe reči upućene Zvezdi i njenim navijačima.
Grata >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sorpresa q se ha llevado nuestro querido @JakaBlazic | lovely surprise @EuroLeague | great detail @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/odhxYvhsxQ
— Saski Baskonia (@Baskonia) November 4, 2016

The post BRAVO: Baskonija se već zahvalila Zvezdi i Delijama zbog ove situacije (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.