BRAUN ODLUČIO: Igraće za Španiju na kvalifikacionom turniru za OI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 23:49

BRAUN ODLUČIO: Igraće za Španiju na kvalifikacionom turniru za OI

Turnir se igra u Valensiji od drugog do sedmog jula.

Košarkaš Makabija Lorenco Braun želi da igra za reprezentaciju Španije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji će biti održan u Valensiji od drugog do sedmog jula, prenosi španska Marka.

Braun je sa reprezentacijom Španije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2022. godine, ali je zbog povrede propustio Svetsko prvenstvo 2023. Marka navodi da je košarkaš Makabija obavestio Košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savez Španije da želi da nastupi za "crvenu furiju" na kvalifikacionom turniru za OI u Parizu.

Španija će igrati u grupi A na kvalifikacionom turniru u Valensiji sa selekcijama Angole i Libana. U grupi B biće Finska, Poljska i Bahami. Pobednik turnira izboriće plasman na OI u Parizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.