BRAUN BRILJIRAO: Makabi razbio Monako, majstorica odlučuje o učesniku fajnal-fora

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:23

BRAUN BRILJIRAO: Makabi razbio Monako, majstorica odlučuje o učesniku fajnal-fora

Domaćin ubedljiv u četvrtoj utakmici serije.

Makabi je deklasirao Monako u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa 104:69 (17:24, 30:12, 32:17, 25:16) i izborio majstoricu koja će se igrati u “Kneževini”.

“Ponos Izraela” je spavao u prvoj deonici koju je tim Saše Obradovića dobio sa sedam poena razlike. Domaćin je dao gas u drugom kvartalu koji je dobio sa 30:12 i preokrenuo meč na svoju stranu.

Makabi je igrao odlično u ofanzivi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kraja meča i na ubedljiv način je stigao do izjednačenja 2:2 u plej-of seriji.

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio Lorenco Braun sa 22 poena i šest asistencija, Vejd Boldvin je ubacio 19 uz isti broj asistencija kao i reprezentativac Španije.

Bonzie takes✈️#FlightTime I @TurkishAirlines pic.twitter.com/7cuDPVrQwN

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 4, 2023

U ekipi Monaka najefikasniji je bio Majk Džejms sa 13 poena i osam skokova.

Meč odluke je na programu 10. maja od 19 časova u Monaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.