BRAT RUBLJOV NEMA DILEMU: Oduševio Srbe i sve ljubitelje istine

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 23:27

BRAT RUBLJOV NEMA DILEMU: Oduševio Srbe i sve ljubitelje istine

Izuzetan gospodin pre svega.

Ruski teniski as Andrej Rubljov smatra da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena. Rubljov je svoje mišljenje izneo na konferenciji pred početak turnira u Dohi.

Rus je u Kataru slavio pre tri godine, a i ove je glavni favorit.

- Đoković je najbolji teniser u istoriji. Osvojio je najviše Grend slemova i bio najviše nedelja na prvom mestu svetske liste. Novak je jedan od najtežih protivnika - rekao je Rubljov. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Upitan je i koji bi Grend slem voleo da osvoji. On inače nikada nije stizao dalje od četvrtfinala na njima.

- Bilo koji. Nadam se da ću svaki osvojiti bar jednom - ističe Rubljov, a usput je prokomentarisao i nadolazeće generacije.

- Mislim da njima odlično odgovara trenutak, jer velika trojka baš završava. Siner, Alkaraz, Rune su supertalentovani. Meni je teže bilo da uđem u prvih 100, a sada je mladima mnogo lakše. Smena je generacija. Jednostavno, kada sam ja počinjao na Turu, Novak, Rafa, Rodžer, pa i Endi, još su sve osvajali. Sada je drugačije, u tome je razlika - smatra Rus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.